Cumpararea produselor se face telefonic si/sau prin email prin intermediul unei cereri de oferta. Magazinul nostru foloseste un Formular de Cerere Oferta, ce functioneaza similar unui cos de cumparaturi.

Orice produs are în pagina sa de prezentare, un buton intitulat „Verificare Stoc / Pret„. Apasând acest buton, veti adauga produsul respectiv în cererea de oferta. Pe pagina „Cerere oferta” aveti acces oricând la lista dvs. de produse si puteti opta sa modificati cantitatile, sa adaugati sau sa eliminati produse.

Dupa ce ati stabilit lista finala cu produsele pentru care doriti oferta, apasati butonul „Trimite cererea” si veti fi redirectionat catre pagina de finalizare a cererii, unde va trebui sa introduceti datele dvs. de contact.

Unul dintre operatorii nostri va prelua cererea dvs. si va va contacta in maxim 24 de ore, telefonic si/sau prin email pentru a va comunica pretul si disponibilitatea produselor solicitate. Recomandarea noastra este insa, datorita experientei pe care am dobandit-o de-a lungul timpului, ca pentru operativitate si un randament bun in preluarea comenzii, sa luati legatura telefonic cu unul din operatorii din call center. Acesta, pe langa comunicarea in timp real a stocului si pretului produselor, va va acorda si consultanta cu privire la alegerea acelui produs.

Baza noastra de date este mare si contine cateva zeci de mii de produse, avand in vedere ca avem suntem sustinuti de cateva zeci de furnizori nationali si internationali. Preturile noastre sunt foarte mici pentru ca avem o politica de atragere a clientilor prin calitatea produselor si prin oferirea de preturi convenabile.

Pentru ca cererea dvs. de oferta sa fie luata in considerare cu prioritate, este necesar ca formularul tipizat sa contina:

  • Produsul si cantitatea solicitata
  • Localitatea de livrare
  • Nume solicitant
  • Nr. de telefon
  • Adresa de e-mail

Fara aceste date, cererea dvs. de oferta nu va putea fi rezolvata.

Contact