Detectorul de cabluri Fluke 2042 este un instrument minunat, care te poate ajuta să rezolvi probleme de cablare pe care le poți întâlni în orice casă (contacte slabe în panoul de alimentare sau conductori neconectați din prizele de putere din interiorul unei case). Fluke 2042 pare a fi cel mai bun detector de cablu de pe piață astăzi.

Poate te-ai obișnuit să lucrezi cu un detector de cabluri vechi, dar cele vechi dau semnale false tot timpul. Fluke 2042 este digital și funcționează cu adevărat fără a da citiri false. Detectorul de cabluri Fluke trimite un semnal digital codat, deci nu citește semnale din alte surse și funcționează și pe tensiuni active. Mecanicii vor iubi această sculă care este destul de scumpă dar merită toți banii.

Fluke 2042 lucrează ca un farmec și rezolvă orice problemă electrică. Detectarea traseului cablajului unei case devine cu acest tester o plăcere ca și detectarea ușoră a cablurilor din spatele prizelor electrice care nu furnizează curent electric. Acest dispozitiv va fi util în viitor la orice lucrare de cablare electrică.

Fluke 2042 este un instrument de lucru excelent, dar nu este la fel de performant ca detectoarele Ideal. Toate detectoarele detectează circuite active destul de bine. Fluke 2042 este probabil potrivit doar pentru electricieni profesioniști, dar asta pentru că Fluke 2042 face o treabă de nivel profesionist de detectare și urmărire a firelor.

Afișajul iluminat din spate este ușor de citit în lumină slabă și are o funcție de lanternă pentru lucra bine în întuneric. Oricum ar fi, Fluke 2042 a funcționat așa cum era de așteptat cu siguranță vă va fi foarte util în orice lucrare electrică.