Suport de montare cablu cu diblu si brida

Setul cuprinde: pafta (patrat din PVC), diblu, holtsurub, brida (colier)

Suportul de fixare „PAFTA” poate sustine singur, daca este montat corect, o greutate de 10 kg fara ca sa existe riscul de a se deforma. Acest tip de pafta poate ancora tuburi sau cabluri cu un diametru dupa preferinta utilizatorului tinand cont de coeficientul de rezistenta de 10kg/pafta.

Pentru a legarea de diferite instalatii electrice sau sanitare cu alte diametre, mai mari decat permit colierele din set, se pot atasa coliere de orice lungime a caror latime nu poate depasi 8 mm.

 

Din imaginile de pe eticheta, rezulta doua feluri de prinderi, in functie de distanta dintre perete si cablu, prevazuta in proiect.

 

Paftaua este proiectata sa fixeze cablurile electrice la o distanta optima fata de pereti. In cazul in care se doreste o apropiere, paftaua se poate modifica prin decupare, conform imaginii de pe eticheta.

 

Paftaua se poate folosi si la alte aplicatii precum confectionarea de firme luminoase, ca suport pentu tuburile de neon si de asemenea dupa imaginatie, in diferite aplicatii decorative ca suport pentru: baloane colorate, buchete de flori etc.

 

Pret Set 10xPafta: 6.5 Lei + TVA